Çardakçatı Şehit Şerafettin Alkan Ortaokulu

Vizyon: ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU,HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI,ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLKÖĞRETİM OKULU OLMAK.

Misyon: Okulun sosyo-ekonomik ve kültürel yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli bir şekilde uygulamak.Demokratik,insan haklarına saygılı hoşgörülü benliğine ve milletine bağlı Atatürk İlke ve İnkılaplarının savunucusu bireyler yetiştirmek temel işlevimizdir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer Sistemi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cardakcatioo.meb.k12.tr

Adres - ÇARDAKÇATI KÖYÜ ÇARDAKÇATI KÜME EVLERİ NO 41 SARIKAMIŞ / KARS

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Köyümüz 75 haneli bir köydür.Köyümüze en yakın yerleşim yeri 4 km uzaklıkta olan Armutlu köyüdür.

Adres - ÇARDAKÇATI KÖYÜ ÇARDAKÇATI KÜME EVLERİ NO 41 SARIKAMIŞ / KARS

Ulaşım Ulaşım ilçe ve il merkezine ulaşımı minibüslerle sağlanmaktadır. Köy minibüsçüleri Hayrettin KARATAŞ:05306377374 Necmettin GÜN:

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 59 km, İl merkezine ise 108 km uzaklıktadır.